2 milijuna kuna bespovratnih sredstva za tradicijske djelatnosti

//2 milijuna kuna bespovratnih sredstva za tradicijske djelatnosti

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Otvoreni javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“ za 2018. godinu.

Ovaj Otvoreni javni poziv namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzećima (isključivo obrti, trgovačka društva i zadruge), a prijave se zaprimaju od 2.5.2018. do 15.6.2018. godine.

Moguće je ostvariti intenzitet potpore do 100% ukupno prihvatljivih troškova.

Sredstva su namijenjena očuvanju i razvoju tradicijskih obrta koji se pretežito obavljaju ručnim radom i baštine posebne zanatske vještine i umijeća oslanjajući se na obrasce tradicijske kulture te umjetničkih obrta koji se odlikuju proizvodima i uslugama visoke estetske vrijednosti.

Više o detaljima natječaja možete pročitati ovdje.

Tekst Programa preuzmite ovdje.

Pogodnosti za naše klijente-naplata usluge tek po odobrenju projekta

Partnerski odnos s našim klijentima temeljimo na povjerenju i kvaliteti usluge, stoga kod prve suradnje nudimo mogućnost naplate usluge tek nakon odobrenja projekta.

Pogledajte uspješne priče naših zadovoljnih klijenata

Jedan od naših klijenata je Proizvodno pletarski obrt TUZLAK PLET koji je sredstvima iz ovog Programa uspješno uredio poslovne prostore, nabavio opremu i proveo marketinške aktivnsoti.

Tradicija proizvodnje pletarskih proizvoda u obitelji Tuzlak traje od 1950. godine kada je otac vlasnika obrta TUZLAK PLET započeo sa proizvodnjom pletenih stolova i košara. Udio ručnog rada u proizvodnji njihovih proizvoda je 100%. Više na: www.tuzlak-plet.hr 

Imate projektnu ideju? Obratite nam se sa upitom i već danas krenite u osnaživanje svog poslovanja!

NAŠ TIM JE SPREMAN ZA VAŠ UPIT – KONTAKTIRAJTE NAS!

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]